Λίγα λόγια για εμάς...

 

EKO
ΧΑΤΖΗΜΑΝΩΛΗΣ
''Το όραμά μας''

Λίγα λόγια για εμάς:
Η εταιρεία ξεκίνησε από το 1973 ως μία ατομική επιχείρηση με ιδρυτή τον Χατζημανώλη Εμμανουήλ οποίος βρίσκεται ακόμα και τώρα στην επιχείρηση. Από το 2015 γίναμε ΑΕ Οικογενειακή επιχείρηση. Διαθέτουμε 3 πρατήρια καυσίμων (2 εκ των οποίων βρίσκονται στη Ρόδο και 1 στο Καστελόριζο). Το κατάστημα στην Παστίδα άνοιξε τις πόρτες του το 2007 και στο Καστελόριζο το 2013.
Εκτός από την εξυπηρέτηση καυσίμων που γίνεται στο χώρο μας αναλαμβάνουμε και μεταφορά καυσίμων στο χώρο σας (πετρέλαιο θέρμανσης) και στα σκάφη σας (όλο το 24ωρο).
Στο χώρο μας θα βρείτε εκτός από διάφορα ανταλλακτικά και αξεσουάρ αυτοκινήτων, κάρβουνα για barbeque και οικιακές και επαγγελματικές (προπανίου) φιάλες υγραερίου. Διαθέτουμε ψησταριές barbeque, μοτέρ σούβλας, κάρβουνα.

Μέσω της παροχής προϊόντων και υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, φιλοδοξούμε να γίνουμε η πρώτη επιλογή του πελάτη στην αγορά πετρελαίου.

Χάρη στην εκτεταμένη εμπειρία και την κατανόηση των αναγκών των πελατών μας, διασφαλίζουμε εξαιρετικά αποτελέσματα και ικανοποίηση των πελατών.

Δειτε τα προϊοντα μας
Wahing Jeep with high pressure power washer
Kärcher gantry washing plant
EKO Hatzimanolis gas station
Gregory's coffee
Gregory's snacks
Gregory's staff

Γρηγόρης
Μικρογεύματα

Από το 2016 στην οικογένεια μας προστέθηκαν τα μικρογεύματα του Γρηγόρη δίπλα από το κατάστημά ΕΚΟ στο 7Ο χλμ. Ρόδου-Λίνδου.

Ανοιχτά από τις 06:00 μέχρι τις 20:00 το απόγευμα καθημερινά.


Προσπαθούμε να οικοδομήσουμε αξιόπιστες σχέσεις με τους πελάτες μας, παραμένοντας δίπλα τους πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την πώληση.

Αυτούς που σου φτιάχνουν την ημέρα τους ξέρεις με το μικρό.

Γρηγόρης

Δειτε τα προϊοντα μας
Ασφάλεια-Υγεία-Περιβάλλον

🛡️

Οι επιχειρηματικές μας δραστηριότητες πραγματοποιούνται δίνοντας προτεραιότητα στην ασφάλεια και την υγεία των εργαζομένων, των συνεργατών και των πελατών, καθώς και της προστασίας του περιβάλλοντος.

Βελτιστοποιούμε τις ενέργειές μας ώστε να μην υπάρχουν ατυχήματα, να σεβόμαστε το περιβάλλον, και να παρέχουμε οικονομικά βιώσιμες λύσεις.

Φωτογραφίες